BEMIDDELING

Aankoop

Bent u op zoek naar een talentvol paard of pony dan beschikt Dressuurstal Marijnissen regelmatig over goede kwaliteit paarden en pony’s voor de verkoop. Deze selectie paarden kan variëren van "zadelmak" tot Grand Prixniveau.

Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk, waardoor wij u een groter aanbod kunnen bieden. Zo gaan wij op zoek binnen dit brede netwerk naar geschikte kandidaten en gaan wij uiteraard mee naar de eerste kennismaking.
Ook als u uit het buitenland komt en op zoek bent naar een dressuurpaard of pony helpen wij u graag.

Verkoop

Dressuurstal Marijnissen biedt de mogelijkheid van in-/en verkoop van talentvolle dressuurpaarden in binnen- en buitenland. Wilt u uw paard of pony verkopen dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw paard of pony verkoop klaar is. Wij hebben zeer veel ervaring met de verkoop van zowel dressuurpaarden als dressuurpony’s. Het is dan onze taak uw paard/pony zo goed mogelijk te trainen en klaar te maken voor de verkoop.

Wij garanderen een goede verzorging en training, en staan garant voor kwaliteit en professionaliteit. De vraagprijs wordt van te voren afgesproken en dat geldt ook voor de kosten van verzorging, stalling, hoefsmid en eventuele veearts kosten.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen info@sandermarijnissen.nl

Dressuurstal Marijnissen

Zuiderweg 60B
1456 NG Wijdewormer
Mobiel: +31 (0)6-51915201
Mail: info@sandermarijnissen.nl